Allergibogen om allergi, astma, høfeber eller eksem. Og hvis du har allergi over for pollen, dyr, husstøvmider, skimmelsvampe, latex, fødevarer som æg, mælk og hvede, samt hvis du har allregi over for nikkel, parfume, kemikalier eller insekter som bi og hveps.

ANMELDELSER og OMTALER
"Bogen om allergi"

Her kan du læse forskellige anmeldelser og omtaler fra læsere og fagfolk, som de har skrevet til mig, efter at de har læst "Bogen om allergi":

Venlig hilsen
Joan Grønning, forfatter
post@forlaget-tekstxpressen.dk

__________________________________________________________


"Tak for den flotte bog. GOD IDÉ! Jeg vil bruge den, når de første nys melder sig på banen".

Annette Heick
----------------------------------------------------------------------------------

"Jeg synes, bogen er helt fantastisk og det bedste jeg hidtil har set på allergiscenen til det brede publikum i Danmark! Bogen kommer rigtig godt omkring de forskellige problematikker i et godt formidlet sprog, på en indbydende måde med masser af appetitlige fotos og flotte illustrationer. Her er noget både til den allergiramte familie og til fagfolk som pædagoger og dagplejere, som har med allergibørn at gøre i hverdagen.

Men det er også bogen til os, der arbejder professionelt med astma og allergigener i bygninger. Mine konsulenter i indeklimaafdelingen får bogen som obligatorisk pensum! Myter aflives og fakta serveres.

Man glemmer helt, hvor nemt det er at blive klog på det lidt svære emne, som allergi er. Jeg elsker bare, når noget er fagligt solidt underbygget og samtidig formidlet på en måde, så alle kan være med, hvilket jo er lidt af en kunst."

Niels Skals, Biolog phd, Produktchef Indeklima, OBH Ingeniørservice A/S
----------------------------------------------------------------------------------

"Hold da op..! Det er godt nok en god bog, jeg sad og læste de første 32 sider i et hug! Kæreste Joan, du er drønhamrende dygtig! Jeg er meget begejstret! Tillykke med det flotte resultat! Jeg synes det burde være en oplagt barselsgave til alle nybagte forældre, for det at have livslange allergier, det er meget værre, end man går og tror".

Mie Lobedanz, Odense
----------------------------------------------------------------------------------

"Hjerteligt tak for bogen! Den er uovertruffen! Jeg har sjældent set en håndbog, der er så vellykket! Let at gå til, overskuelig, kort og præcis i sine formuleringer, seriøs, gennemtænkt og utrolig delikat i sit udtryk!

Og så har den også været en åbenbaring for mig personligt. Da jeg læste symptomerne på cøliaki, blev jeg opmærksom på, at jeg nok har lidt af det i mange år uden at vide det. Så fra jeg modtog bogen og to uger frem, har jeg været på gluten- og mælkefri kost! Jeg kan allerede mærke en positiv forskel, og jeg glæder mig til, at jeg kommer op på mit sædvanlige energiniveau og bliver symptomfri. Så jeg skylder dig en stor tak for det!!"

Jonna Jepsen, forfatter samt underviser og foredragsholder hos Preem Team og specialkonsulent i Rafael Centeret
----------------------------------------------------------------------------------

"Som opslagsbog har "Bogen om allergi" sin virkelige force, og jeg har fået mange positive reaktioner fra folk, jeg har mødt, når jeg underviser. De har brugt bogen i forbindelse med forebyggelse og i akutte situationer - og dem, der allerede har allerede har fået en diagnose, de har brugt bogen, når de skal lære at leve med deres allergi og forebygge forværring af deres sygdom.

Bogen er skrevet i et meget forståeligt sprog, og de mange indgange til bogens indhold gør, at man kan finde netop den form for oplysning, man har brug for. Fx kan man læse bogens faktabokse, hvis man har travlt - og læse de længere afsnit, hvis man har mere tid til og brug for flere oplysninger. At bogen er godkendt af førende allergilæger, er jo blot en yderligere grund til, at "Bogen om allergi" kan anbefales som troværdig og opdateret".


Annemarie Yde-Andersen, sygeplejerske og allergikonsulent
----------------------------------------------------------------------------------

"Mange tak for din nye bog. Den er da helt fantastisk - flot opsat, fint gennemtænkt og med skønne billeder, der passer ind. Det må have været et kæmpearbejde. Jeg er meget imponeret. Bogen vil uden tvivl blive til gavn for både patienter og rådgivere".

Jonna Deibjerg, forfatter til bl.a. "Når din mad gør dig syg".

__________________________________________________________

Anmeldelser

Bogen er særlig ved at den beskriver alle allergisygdomme og er fokuseret på forebyggelse.

Videncenter for allergi

”Bogen om Allergi” er den opslagsbog, man kunne ønske, at enhver allergiker fik stukket i hånden samtidig med, at allergidiagnosen blev stillet.

Henrik Glensbo, Allergisk Hverdag

"Tillykke - du har gjort en fantastisk indsats for danske allergipatienter".

Overlæge Hans-Jørgen Malling, Allergiklinikken på Gentofte Hospital

Fantastisk god bog om alle former for allergi. Overskuelig, informativ, overraskende og spændende.

De fleste burde eje den!

Gitte Sander, Odense

"Jeg har "Bogen om Allergi" på hylden og synes, den er super god. En bog der bør findes i ethvert hjem med allergi!"

Anette, initiativtager til Mælkeallergi.dk

Bogen er fantastisk og den bedste, jeg hidtil har set i Danmark! Jeg elsker, når noget er fagligt solidt underbygget og samtidig formidlet på en måde, så alle kan være med.

Niels Skals, indeklimachef OBH-Gruppen

Jeg har givet "Bogen om allergi" sin faste plads på min hylde med uundværlige bøger.

Bente Møller Sørensen, BogMagasinet

Send til en ven Print