Allergibog om astma, allergi, eksem, fødevareallergi og allergi over for pollen, dyr, skimmelsvampe, husstøvmider, fødevarer, parfume, latex, nikkel, krom og insekter som bi og hveps

Om "Bogen om allergi"

Danmarks mest omfattende bog om allergi - inkl. astma, høfeber, eksem og fødevareallergi - fås både som trykt bog og som e-bog og er faglig godkendt og anbefalet af danske allergilæger


”Bogen om Allergi” er til dig, der gerne vil begrænse dine egne eller dine børns allergi, astma, eksem eller fødevareallergi mv. - og til dig, der vil gøre alt for at undgå at udvikle allergi, astma, eksem eller fødevareallergi.

Forebyg allergi astma, høfeber, eksem og fødevareallergi

”Bogen om allergi” er en opslagsbog, der har samlet alle fakta om symptomer og behandling af astma, allergi, høfeber, fødevareallergi og eksem. Både hjemme og på jobbet.

Bogen er sober, saglig og renset for skrøner og husmorråd - og samtidig skrevet i et let og levende sprog. Allergibogen indeholder:

  • grundlæggende fakta til dig uden allergi, som gerne vil forebygge allergi eller astma hos dine børn
  • uddybende informationtil dig, der lige har fået allergi, astma, høfeber, eksem eller fødevareallergi
  • særlige fif til dig, der har haft allergi, astma, høfeber, eksem eller fødevareallergi inde på livet i mange år.


Allergibogen giver overblik

Med ”Bogen om Allergi” har du altid overblik over alle typer allergi, astma, høfeber, eksem og fødevareallergi - og du med bogens fagpanel ved du, at her er indholdet dokumenteret og opdateret. Modsat hvis du surfer på nettet, fx.

Bogens særlige opbygning gør, at du nemt finder netop den information, du mangler her og nu - uanset om du har astma, allergi, høfeber, eksem eller fødevareallergi - eller en af de mere sjældne typer allergi: Anafylaksi, metalallergi, medicinallergi eller latexallergi.

”Bogen om Allergi” = 4 allergibøger i én

  • FAKTA + FOREBYGGELSE – grundlæggende om allergi, astma, eksem, høfeber og fødevareallergi mv.
  • ALLERGENER – sådan forebygger du kontakt med pollen, dyr, husstøvmider, skimmelsvampe, parfume og kemikalier, metaller, latex og mælk eller andre fødevarer samt bi og hveps.
  • SYGDOMMENE - giver svaret på, hvordan du forebygger og behandler allergi, høfeber, astma, eksem, nældefeber, fødevareallergi, medicinallergi, insektallergi og anafylaksi.
  • HVERDAG - ser med allergibriller på indeklima, job og uddannelse, ferie og højtider, stress samt alternativ behandling af allergi.


Bogen skiller på 296 sider skidt fra kanel og har masser af korte tekster og over 250 fotos og illustrationer.

Unik gaveidé til alle med allergi, astma, eksem, høfeber og fødevareallergi

Bogen er sober, saglig og renset for skrøner og husmorråd, og dens faglige indhold er gennemgået af 10 førende danske allergieksperter - det gør ”Bogen om Allergi” helt unik.

* UDDRAG af "Bogen om allergi".
* ANMELDELSER og OMTALER.

Fantastisk god bog om alle former for allergi. Overskuelig, informativ, overraskende og spændende.

De fleste burde eje den!

Gitte Sander, Odense

Send til en ven Print