Allergibogen om allergi, astma, høfeber eller eksem. Og hvis du har allergi over for pollen, dyr, husstøvmider, skimmelsvampe, latex, fødevarer som æg, mælk og hvede, samt hvis du har allregi over for nikkel, parfume, kemikalier eller insekter som bi og hveps.

Ansatte i Sundhedsvæsenet

”Bogen om Allergi” giver et overblik over alle allergityper, og er anbefalet af førende danske allergilæger - både den trykte bog og e-udgaven


Allergibogen beskriver fakta, symptomer, diagnose, forebyggelse og fremtid omkring alle typer allergi. Bogen har samlet alle videskabelige råd og sund-fornuft-tips om, hvad den enkelte selv kan gøre i hverdagen for at allergi fylder mindst muligt.

Et fagpanel af 10 førende danske allergieksperter sikrer, at det faglige er korrekt - samtidig med at bogen er skrevet i et helt ’almindeligt sprog’ og indeholder over 250 fotos.

Den nye allergibog er derfor idéel til at have stående i praksis-konsultationen og på private klinikker og relevante hospitalsafdelinger.

Den fysiske bog kan I skrive i og låne ud. E-udgaven kan I have med rundt ved at lægge den på en smartphone, pad eller pc.

Læs mere om bogen HER

BESTIL - på 2 måder:

  • Bestil via forlagets web-butik og betal med kreditkort.
  • MAIL dit EAN-nr., navn og adresse direkte til forlaget.

Priserne her på sitet er INKL. moms.

Send til en ven Print