Tvillingegravid? – Se hvad der sker med mor og børn uge for uge
Følg med i tvillingegraviditeten - uge-for-uge - og få overblik over de mange ekstar undersøgelser, en tvillingegravid bliver tilbud, når hun venter tvillinger.

Om uge-for-uge-kalenderen
- for tvillinger

"Uge-for-uge-kalender - til dig, der venter tvillinger" er en unik kalender til dig, der er gravid med tvillinger. Kalenderen beskriver detaljeret, hvad der sker, når man venter tvillinger.Ved hver graviditetsuge du læse, hvor store tvillingerne er lige nu, og hvilke af tvillingernes organer der er udviklede i hver af graviditetens 40 uger.

Rundt om i kalenderen viser fodaftryk, hvor store tvillingernes fødder er i den enkelte graviditetsuge - og de vokser naturligvis i takt med, at tvillingerne gør det samme.

Gravid med tvillinger

I 'DIG'afsnittene kan du læse om, hvad der sker med dig, mens du venter dine tvillinger. Du får også overblik over de mange ekstra undersøgelser, du som tvillingegravid får tilbudt under hele tvillingegraviditeten.

Og så kan du følge billeder af en tvillingemave, som den vokser graviditeten igennem.

Unik graviditetskalender med tvillinger

I kalenderen er der også plads til at notere vigtige øjeblikke og dine personlige tanker samt indsætte mavebilleder og scanningsfotos af dine tvillinger.

Den unikke ”Uge-for-uge-kalender - til dig, der venter tvillinger” er en god anledning for hele familien til at følge med i alt det vidunderlige, der sker i en kommende tvillingemors mave.

______________________________________________

Fagpanel:

  • Overlæge Kirsten Søgaard, Rigshospitalet
  • Jordemoder Lene Skou Jensen, Rigshospitalet
  • Embryolog og læge John Chemnitz, Syddansk Universitet

______________________________________________

UDDRAG af ugekalenderen for tvillinger.
ANMELDELSER, OMTALER og ROSER af ugekalenderen.

PS: Tjek også "Bogen om tvillinger 0-10 år"

Send til en ven Print